Trenger fotballspillere som gleder seg over mange mål

Nymark C trenger flere spillere. I 2015-sesongen scoret laget i gjennomsnitt 5,5 mål per kamp. Foto: Nymark IL.

Hvorfor spille på Brann og glede deg over halvannet mål per kamp i fjor når du kan briljere på Nymarks 7er lag og slippe gleden løs nærmere seks ganger?

Nymark ILs populære breddelag, Nymark 3, eller Nymark C, som Norges Fotballforbund kaller laget, søker nye spillere. Det er lagets spillende kontaktperson, Espen Seim, som kommer med denne oppfordringen til alle som mener at de har noe ugjort på fotballbanen. C-laget består stort sett av tidligere Nymark-spillere som fortsatt synes det er artig å spille fotball, men som kanskje synes det er mindre gøy å trene flere ganger i uken.

Være noenlunde god til å spille

– Den eneste forutsetningen for å være med å spille er at du er noenlunde god til å spille fotball. For drit har vi allerede nok av, sier den spøkefulle og spillende kontaktpersonen på C-laget til Nymark ILs hjemmeside.

Sterkest på hjemmebane

Laget spilte i fjor i 2. divisjon Menn 7er avdeling 1. Hjemmekampene spilles på Nymark kunstgress, og lagets spillere og tilhengere kunne glede seg over hele 97 mål, eller 5,4 ganger per kamp. Laget fikk en flott start på serien med 8-3 over Møhlenpris 1. Siden ble det blant annet 4-4 mot Fyllingsdalen, 11-7 over Fjell-Kameratene og 5-5 mot Arna-Bjørnar. De to kampene mot Inter Bergen 2 endte med med hårfine tap (9-11 og 10-11).

Råsterke Ny-Krohnborg

Ny-Krohnborg er en farlig motstander både på Nymarks hjemmebane (1-12) og på Gyldenpris (2-16). Laget fra Løvstakksiden vant da også serien med 118-29 i målforskjell.

Må bli bedre på bortebane

Nymark 3 endte nest sist med 11 poeng etter 18 kamper med 3 seire, 2 uavgjort og 11 tap. Nymarken er en god hjemmearena for Nymark med 54-71 i målforskjell. Det var ikke stort dårligere enn tabelltoer, Møhlenpris 1 (50-59 på Møhlenprisbanen).

Strategien for 2016-sesongen må være å slippe inn færre mål på bortekampene. I fjor reiste spillerne hjem med 90 baklengsmål borte, mens jubelen ble sluppet løs 43 ganger.

Hvis dette er noe for deg, ta kontakt med Espen Seim på telefon 974 08 854.