Nye trenere for Nymarks damelag

Benedikte Norevik og Christoffer "Ciddi" Fossdal skal trene Nymarks damelag i 2016-sesongen. Foto: Nymark IL.

Benedikte Norevik og Christoffer «Ciddi» Fossdal skal trene Nymarks damelag denne sesongen.

Begge har lang fartstid i Nymark IL, men ferske som trenere for klubbens damelag. Benedikte kom inn som assistenttrener i august i fjor, men skal altså ha hovedansvaret for laget denne sesongen.

Selv om hun er fersk som Nymark-trener har hun flere sesonger bak seg som spiller i Nymark IL tidlig på 2000-tallet. Det var den gangen damelaget kjempet i toppen av 2. divisjon og spilte kvalik til 1. divisjon, skriver Nymark IL på sin hjemmeside.

Historiens vakreste selvmål på Nymarken

Ifølge hennes lagvenninne fra den tiden, Cathrine Holden, som nå er trener for klubbens jentelag (14 år), skal Benedikte ha scoret det vakreste selvmålet noensinne på Nymarken.

Benedikte får med seg Christoffer Fossdal som assistent. Han har vært i Nymark i hele sitt liv, både som spiller og trener. De to siste sesongene som trener for førstelaget til klubbens guttelag som vant fjorårets vinterserie og rykket opp til 1. divisjon. Ciddi har selv spilt for alle aldersbestemte lag i klubben og er faktisk fortsatt aktiv på klubbens berømte C-lag.

8. plass i 3. divisjon

Nymarks damelag spilte i fjor i 3. divisjon og endte som nummer 8 av 12 lag med 27 poeng på 22 kamper, etter 8 seire, 3 uavgjort og 11 tap. Baune endte for øvrig sist i samme avdeling med bare 8 poeng.

LES ANDRE SAKER OM NYMARK IL