Lovise Sørby på landslagssamling før Nordisk mesterskap til helgen

Lovise Sørby fra Bergens Turnforening (nummer to fra høyre) var sist helg på treningssamling i Asker. Til helgen deltar hun i Nordisk mesterskap i København.

Sist helg var Lovise Sørby fra Bergens Turnforening på treningssamling i Asker sammen med laget i Rytmisk gymnastikk som skal representere Norge i Nordisk mesterskap kommende helg. Det ble en helg med mye trening av god kvalitet, hyggelig stemning og noen nye vennskap. Bergens Turnforening har to representanter i Nordisk mesterskap, men Ingrid Bratsberg hadde ikke anledning til å være med på treningssamlingen.

Ingrid og Lovise var med på BTs lag som tok sølv i juniorklassen under Norgesmesterskapet i rytmisk gymnastikk i lag og tropp for junior og senior som ble arrangert i Rakkestadhallen i februar. På dette laget deltok også Ane Marthe Bertelsen og Hedda Hansson.