Årstad kantori med pasjonskonsert i Årstad kirke

Årstad kantori har medlemmer fra flere land. Deres neste prosjekt er en pasjonskonsert med nydelig eldre kirkemusikk søndag 2. april klokken 18 i Årstad kirke.

Årstad kantoris neste prosjekt er en pasjonskonsert med nydelig eldre kirkemusikk søndag 2. april klokken 18 i Årstad kirke.

Årstad kantori er et klassisk kirke- og kammerkor med ca. 25 medlemmer fra flere land og med repertoar som strekker seg fra tidlig barokk til moderne kirkemusikk. I fjor høst fikk koret ny dirigent, Tanja Johansen, som er utdannet sanger, sangpedagog og kordirigent fra Kiev, Ukraina. Hun har brakt med seg nye stilarter i musikk, nye teknikker i sang, og nye måter å arbeide på.

Årstad kantori er et godt samstemt kor som jobber mye med sangteknikker og uttrykk. Korets neste prosjekt er en pasjonskonsert søndag 2. april klokken 18 i Årstad kirke med Albinonis  ”Adagio”, et utdrag fra Bachs messe i h-moll, Palestrinas ”Benedictus” og ”Miserere” av Lotti på programmet – nydelig eldre kirkemusikk, fremført av våre egne kormedlemmer og tilhørende, både som solister og musikere.

Konserten avrundes med Trond Kvernos  ”Improperia Salvatoris Nostri”, et større moderne kirkestykke med røtter i gamle tradisjoner. Et vakkert program absolutt verd å se og høre.