To jubileer feires på Langhaugen torsdag 30. mars

noen av elevene på danselinjen forbereder seg til jubileumsforestillingen. Foto: Langhaugen vgs.

Langhaugen videregående skole feirer to jubileer i år: Danselinjen er 20 år og musikklinjen 30 år. Skolen har en rekke konserter og forestillinger som markerer dette. Torsdag 30. mars inviteres det til Jubelfest på skolen, fra klokken 13.30 til 21.00. Det blir forestillinger og konserter hele dagen, og alt er gratis. Programmet starter med en forrykende danse- og musikkforestilling. Det er mulig å kjøpe mat i kantinen, som holder åpent og serverer både varmmat og kaffemat.

Langhaugen videregående skole har i alt 160 elever involvert i feiringen denne dagen, og alle deltar med dans eller musikk. Innslagene spenner fra klassisk ballett til rockeband, og med mange varianter imellom. Det rigges til tre scener denne dagen, så det skal være mye å velge i.

Torsdag 30. mars markeres musikklinjens 30-årsjubileum. Foto: Langhaugen vgs.