Flere fra BKK klar for Landsmesterskapet i kunstløp

Sist helg (30.9-1.10) gikk sesongens første kunstløpstevne i klassene Novice og Debs av stabelen i Askerhallen. Fra Bergen Kunstløpklubb (BKK) tok Malene Johansen Trengereid en flott 3. plass i sterk konkurranse med 26 Novice- løpere fra hele landet. Malene satte personlig rekord, og kvalifiserte seg til klassen Novice A. Det er nytt for sesongen 2017/18 at løperne på bakgrunn av teknisk poengsum (hopp, piruetter og trinn) kan kvalifisere seg til henholdsvis Debs A og Novice A.

I tillegg til Malene klarte Edle Marlene Hauge Kjellsen (Årstad) og Tiril Omholt Novice A-kravet. Debutanten Iris Raddum klarte Debs A-kravet med god margin. Debs A-kravet og Novice A-kravet er samtidig kvalifisering til Landsmesterskapet (NM) i kunstløp.

Malene Johansen Trengereid på pallen.

I Norgescupen får de 12 beste i hver klasse poeng. De tre løperne i hver klasse med flest poeng på slutten av året premieres. I Novice fikk disse løperne fra BKK Norgescuppoeng: Malene Johansen Trengereid (3. plass), Edle Marlene Hauge Kjellsen (10. plass) og Ann-Charlott Dimcevska (12. plass).
I klassen veteran sølv kom May Linn Jakobsen fra BKK på førsteplass.

Debs, fremst fra venstre Iris Raddum, Megija Gutmane, Anna Utskot Vaksdal, Esther Raddum, bak Hedda Sørensen Aarevoll.

Edle Marlene Hauge Kjellsen og Malene J Trengereid sammen med hovedtrener Erik De Mena.