Julemarked i Trikkesløyfen – Café Ambrosia åpner offisielt i januar

Julemarkedet i 2016. Årets julemarked blir helgen 16. og 17. desember. Foto Café Ambrosia.

For andre gang blir det arrangert julemarked i Trikkesløfen på Ambrosia Tønnesens plass på Wergeland. Fjorårets marked var veldig vellykket, så dermed skulle alt ligge til rette for et flott marked også i år. Datoene er lørdag 16. og søndag 17. desember fra klokken 12.
Kafélokalet blir base for matsalget, mens det på plassen settes opp telt med salgsboder. Som i fjor blir det salg av juletrær på brosteinsplassen. Salget starter søndag 10. desember.

Anette Mehus Sunde, daglig leder for Café Ambrosia AS, og styreleder Per Christian Møgster danser julen inn på Ambrosia Tønnesens plass i fjor. Skjermbilde fra film.

Søstrene Anette Mehus Sunde og Linda Sunde har samarbeidet om den unike Trikkesløyfen. Foto Café Ambrosia.

Redesignete sløyfer

Cafe Ambrosia skal ha en egen bod på julemarkedet hvor de blant annet selger de unike håndlagde Trikkesløyfene. Sløyfene er et samarbeidsprosjekt mellom jentene bak kafeen, Anette Mehus Sunde og søsteren Linda Sunde. Linda syr og lager innpakning, mens Anette har laget grafisk design. Sløyfene er redesign av ulike tekstiler funnet i egne skuffer og skap, stoffrester/plagg kjøpt på loppis og Fretex og noe har søstrene fått levert av venner og bekjente. De kommer i alle mulige farger og teksturer og danderes i flott treeske med logo på.

Det blir stilige stoler i buen på Café Ambrosia. Foto Café Ambrosia.

Offisiell åpning først i januar

For øvrig jobbes det nå hardt for å bli ferdig med innredning av Café Ambrosia til julemarkedet, men besøkende må nøye seg med hjemmelagde kaker og kaffe ++ for denne gang.

– Det blir nok dessverre ingen offisiell åpning før i januar, beklager søstrene Sunde. Faren er med på dugnad med blant annet produksjon av kafébord av barkrakker og bygningsplater. Benken i buen blir unik med gamle stoler som base.

Her skjæres det til bordplate. Den blir nok stilig når finishen er klar. Foto Café Ambrosia.