Glimt fra vårshowet i Bergenshallen

Skøyteskolen var i år dalmatinere. Foto John Skogheim.

Bergen Kunstløpklubb har arrangert sitt årlige vårshow. Denne gangen tok løperne oss med på en eventyrlig reise i fantasiens verden. Showet var mer fargesprakende og viste mer skøyteglede enn på lenge. Publikum fikk møte kjente skikkelser som Skjønnheten, Rapunzel, Cruella, Den lille havfrue, Peter Pan og Wendy, Aladdin, Jasmin og mange flere.

Skøyteskolen var dalmatinere. Bergen Kunstløpklubb er en av Norges største kunstløpklubber. Nærmere to hundre løpere i alderen 4 til 62 år var i aksjon på isen. Både klubbens beste konkurranseløpere og løpere fra skøyteskolen, ungdomsgruppen og voksenløpere deltok. Showet viste en fin blanding av gruppenumre og solonumre. Trener Marta Cuni Baulenas hadde hovedansvaret for koreografien, og publikum fikk også se hovedtrener Eric De Mena i aksjon på isen i ett av numrene.

Marie Deisz fra Solheimsviken som Cruella. Foto Ørjan Deisz.

Her et nummer inspirert av Aladdin med novice- og juniorløpere. Foto John Skogheim.

Anniken Eikelands solo hadde jungeltema.Hun er fra Årstad bydel. Foto John Skogheim.

Denne gangen deltok hovedtrener Eric De Mena på isen. Her med Genie (Edle Marlene Hauge Kjellsen fra Landås) og Aladdin (Ingrid Louise Vestre). Foto John Skogheim.