Nytt hotell i Solheimsviken

Citybox i Solheimsgaten er et lavprishotell

I dag fikk Solheimsviken sitt andre hotell, Citybox, i Solheimsgaten 23. Etter å ha vært etablert i Nygårdsgaten i mange år har eierne ønsket eierne å være med på utviklingen utenfor sentrum. Citybox Danmarksplass har 144 rom og prisene starter på 600 kroner.

Restaurantkonseptet JAJA er tilknyttet hotellet. Dette er en ny type restaurant i Bergen, med smaker fra hele verden. Menyen er inspirert av det beste av gatematen der tradisjoner, kultur og smaker blandes til nye erfaringer.

Solheimsviken fikk sitt første hotell, Magic Hotel, i Bøhmergaten, hundre meter unna, i august 2016.

I 2020 får området nok et hotell. Da åpner Marriot Moxy Bergen med 200 rom ved siden av næringsbygget Skipet som er under oppføring.

Slik vil Marriott Moxy-hotellet i Solheimsviken ta seg ut fra Puddefjorden. Foto Paal Kahrs arkitekter, OG arkitekter. Illustrasjon av MIR.