Stor interesse for leiligheter på Minde

Bonava har skutt blink med sitt første prosjekt på TINE-tomten på Minde. Første byggetrinn, Meieritaket, omfatter 65 leiligheter fordelt over syv og åtte etasjer. Leilighetene har to til fire rom og er på mellom 36 og 111 kvadratmeter.

Kun tre av boligene står usolgt per 19. desember. I byggets sjette etasje blir det felles takterrasse. I deler av bygget blir det næringslokaler på gateplan. Ferdigstillelse er planlagt til andre kvartal 2022.

Dette er det første store prosjektet i transformasjonen av Mindemyren til boligområde. Bybanen til Flesland/sentrum ligger et par hundre meter unna, mens banen til Fyllingsdalen/sentrum passerer på østsiden av bygget og får stopp på Mindemyren og Kristianborg. I 2022 får området tilbake samme tilbud som det hadde i 1965. Da gikk trikken til Minde, og jernbanen hadde stopp på Minde stasjon.

I sjette etasje blir det felles takterrasse. Illustrasjon Bonava.

Dette er visjonen for hvordan Bergensmeieriet vil bli. Endringer vil forekomme. Illustrasjon Bonava.